Gulvrenovering

Hvilke gulve kan renoveres?

Hos TM Gulv og Byg er vi i stand til at renovere alle former for trægulv, linoleumsgulv og vinylgulv, hvorfor vi er den oplagte samarbejdspartner, når det kommer til gulvrenovering.

Ud over at renovere dit eksisterende gulv har vi også kompetencerne til at lægge nyt gulv i din bolig, hvorfor du med stor fordel kan kontakte os, hvis du har en gulvopgave, vi kan hjælpe dig med.

Tim er klar til at hjælpe dig!

Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel rådgivning af dit projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud fra TM Gulv og Byg? Udfyld venligst formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Du kan kontakte os på +45 70 89 82 89 og info@tmgulvogbyg.dk

Få et tilbud!

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Års erfaring

Hvad er fordelen ved gulvrenovering i forhold til at lægge nyt?

Fordelen ved at renovere dit nuværende gulv er først og fremmest, at du kan beholde det gulv, du er glad for og derved slipper for at bryde det op. Derudover er det også betydeligt dyrere for dig at skulle købe nyt i forhold til at få det nuværende gulv renoveret. 

Hertil skal det nævnes, at der i dag er utallige muligheder for, hvordan du kan ændre udseendet på dit eksisterende gulv med alt fra forskellige farver til din valgte type af behandling, herunder olie-, lak- eller sæbebehandling.

Hvad betyder gulvrenovering?

Gulvrenovering er et vidt begreb og omfatter generelt arbejde, der er relatereret til at give dit gulv nyt liv. Mere specifikt kan der både være tale om gulvafslibning og gulvafhøvling, efterbehandling og lægning af nyt gulv, og der er derfor flere faktorer at tage hensyn til, når det skal besluttes, hvilken behandlingsform der er den ideelle for dit gulv.

Gulvafslibning er den mest anvendte behandlingsform i dag, og der er nærmest ingen grænser for, hvilke muligheder du har, når dit gulv skal renoveres. Mange tænker umiddelbart, at den bedste løsning for dem er at lægge nyt gulv, men inden du træffer denne beslutning, bør du forhøre dig hos en dygtig gulvmand, der kan vurdere dit nuværende gulvs potentiale. Dette kan således spare dig for mange penge, hvis du vælger at renovere dit nuværende gulv.

Hvis gulvet er meget medtaget og ujævnt, vil man typisk behandle det ved gulvafhøvling for at rette op på det, hvorefter det skal afslibes. Derfor vil man i dag kun give gulvet en afhøvling, hvis det er i meget dårlig stand, ellers vil man renovere gulvet ved en gulvafslibning.

Hvad kan vi være til hjælp med?

J
Hvordan kan kunder få rådgivning om den bedste løsning for deres trægulv?

TM Gulv og Byg kan enten komme ud og besigtige opgaven, eller kunder kan sende billeder af deres gulv for vurdering.

Hvordan kan man kontakte TM Gulv og Byg for et uforpligtende tilbud?

Man kan kontakte dem via mail på info@tmgulvogbyg.dk eller telefonisk på 93 75 54 71.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud