Giv dit gulv liv igen

Gulvlægger i Århus og omegn

Hos TM Gulv og Byg i Århus kan vi hjælpe dig med alt hvad det indebærer at få lagt et nyt gulv. Vi har stor erfaring som gulvlægger, og uanset om du har brug for nyt gulv i Århus og omegn eller et helt tredje sted kan vi hjælpe dig. 

Vi hjælper med gulvlægning uanset hvilken type gulv der er tale om, og vi hjælper kunder i hele Østjylland.

Det er ikke kun selve gulvlægningen vi kan hjælpe med. Vores store ekspertise betyder at vi også kan hjælpe med de andre opgaver et nyt gulv indebærer. Har du eksempelvis brug for hjælp til at få det gamle gulv brækket op og bortskaffet er vi behjælpelige.  

Har du brug for en gulvlægger?

Har du brug for at få udskiftet dit gamle gulv, så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel oplevelse med rådgivning og god service.

En komplet løsning til dit nye gulv

Vi bestræber os på at på at levere en service der dækker dine behov 100%, så du slipper for at skulle have flere forskellige ud. Derfor tilbyder vi alt indenfor montering og afmontering af dine gulve. Har du eksempelvis behov for at vi hjælper med nye fodlister til gulvet eller evt. en efterbehandling er dette ikke noget problem. Derfor kan du trygt kontakte os og høre ind til dine muligheder.

Rådgivning og god service

Vi er helt nede på jorden og taler i øjenhøjde med dig. Hvis du som kunde har nogle tvivler inden du beslutter dig for om et nyt gulv er det rigtige kan du altid rette dine spørgsmål til os. Det kan eksempelvis være at du er i tvivl om hvilken træsort du skal vælge og meget andet. Vi hjælper med at rådgive i dette tilfælde og tager os god tid til at forstå dine behov, så du får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for at vide mere omkring hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at tage kontakt til os for et uforpligtende tilbud på en gulvlægning. Her tager vi en snak omkring jeres behov og i får et prisoverslag, samt en mulig deadline. Vi kan fanges både på telefonen og vores kontaktformularer.

Vi håber på at kunne give dig et nyt gulv du kan nyde de næste mange år!

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.