Hvem er vi?

Lær mere om TM Gulv og Byg

TM Gulv og Byg i Århus er opstået ud af et langt bekendtskab, fælles interesser og værdier. Vi har tilsammen 20 års erfaring og mange tilfredse kunder bag os.

Vores værdier er godt håndværk, samarbejde og professionalisme. For os er disse værdier nemlig vejen til det bedste resultat. For hos os ser vi det, som vores vigtigste opgave, at du som kunde skal have det allerbedste, som du overhovedet kan få. Det gælder uanset, om du har en tømreropgave eller et gulv, der skal have nyt liv.

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med lige præcis den opgave, som du stiller os. Hvad end det er tømrerarbejde i form af køkkenmontering eller terrassebygning eller gulvafslibning med en flot efterbehandling – så står vi klar til at klare opgaven med allerhøjeste professionalisme.

Hos os kan du altid vide dig sikker på, at du får et smukt slutresultat. For vi arbejder kun, så resultatet bliver, som vi selv gerne vil have det derhjemme.

Års erfaring

Hvor arbejder vi?

TM Gulv og Byg har hovedsæde i Århus. Vi dækker hele Østjylland og Midtjylland.
Har du en større opgave, som du gerne vil have løst, men bor i en anden del af landet – så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste gulv- eller tømrerprojekt.

Vi ser frem til at høre fra dig! – Tim

Tim er klar til at hjælpe dig!

Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel rådgivning af dit projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud fra TM Gulv og Byg? Udfyld venligst formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Du kan kontakte os på +45 70 89 82 89 og info@tmgulvogbyg.dk

Få et tilbud!

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud