Letslibning af trægulv

Processen fra slidt til så godt som nyt

Har dit trægulv kun få ridser og skrammer? Så kan en letslibning være det, dit gulv har brug for.

Ved en letslibning af trægulv sliber vi overfladen af dit gulv og laver derefter en efterbehandling. Så står dit gulv, som var det nyt.

Det kan være svært at vurdere, om et gulv har brug for en let slibning eller en fuldslibning. Men her står vi klar til at hjælpe dig. Vores ekspertise er nemlig at rådgive vores kunder, så deres gulv for den perfekte behandling. Det samme gælder dig og dit gulv.

Vi besigtiger dit trægulv og giver dig en professionel og faglig vurdering af, hvad dit gulv har brug for. Det er uanset om, gulvet har brug for en hel fuldslibning eller blot trænger til en let slibning samt en efterbehandling. Vi kan hjælpe med det hele.

På yderst professionel og erfaren vis tager vi hånd om dine gulve hele vejen gennem processen, så du til sidst står på et smukt gulv i dit hjem.

Tim er klar til at hjælpe dig!

Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel rådgivning af dit projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud fra TM Gulv og Byg? Udfyld venligst formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Du kan kontakte os på +45 70 89 82 89 og info@tmgulvogbyg.dk

Få et tilbud!

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Letslibning af trægulv i Århus og omegn

Skal du have en letslibning af dit trægulv, er vi hos TM Gulv og Byg i Århus din professionelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med slibning og efterbehandling af forskellige trægulve, og vi sørger for, at dit trægulv får den helt rigtige behandling.

Års erfaring

Letslibning af trægulve

Når dit trægulv ikke er ødelagt, slidt eller meget gammelt, er det ofte nok med en let slibning. Med en letslibning af trægulve fjernes overfladiske ridser og skrammer. Efterfølgende får trægulvet en ny efterbehandling, så det bliver så godt som nyt. Her er der forskellige muligheder, og du kan vælge mellem rens og sæbe, lak eller olie, så dit trægulv kan blive præcis, som du ønsker det.

Er der skader eller slid, som er gået helt igennem den grundbehandling, som gulvet tidligere har fået, vil det ikke være nok med en letslibning. Her vil der skulle en almindelig slibning af trægulvet til for at få repareret det ordenligt og fjernet de skader, der er opstået. Modsat en letslibning, vil gulvet ved en almindelig slibning blive slebet helt ned til det rå træ. Efterfølgende vil gulvet skulle have en ny grundbehandling for et flot og holdbart resultat.

Hvad kan vi være til hjælp med?

J
Hvordan kan kunder få rådgivning om den bedste løsning for deres trægulv?

TM Gulv og Byg kan enten komme ud og besigtige opgaven, eller kunder kan sende billeder af deres gulv for vurdering.

Hvordan kan man kontakte TM Gulv og Byg for et uforpligtende tilbud?

Man kan kontakte dem via mail på info@tmgulvogbyg.dk eller telefonisk på 93 75 54 71.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud