Den perfekte afrunding

Efterbehandling af gulve

Efterbehandling af dit nye gulv, som lige har fået en gulvafhøvling eller -afslibning, er essentiel for det endelige udtryk. Faktisk er efterbehandlingen af gulvet ikke noget, du kan udelade.

Forskellige typer af gulve, har brug for forskellige efterbehandlinger. Samtidig giver de forskellige efterbehandlinger hver deres færdige udtryk.

Den efterbehandling dit gulv får, har altså stor betydning for, hvordan dit gulv ender med at se ud, samt hvor længe det kan holde sig pænt og flot.

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan gøre med sit gulv i dag, når det kommer til efterbehandling. Du findes et væld af muligheder, og du har derfor muligheden for at skabe lige det gulv, du ønsker. Alt fra maling og farve til lak og olie er en mulighed.

Det kan være svært at bedømme, hvilken efterbehandling der er den ideelle for en selv. Her står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om dine forskellige muligheder for efterbehandling.

Billeder fra projekter

Hvilken efterbehandling bør jeg vælge?

Vi ved godt, at det kan være svært at vurdere, hvilken behandling du bør vælge.
Men bare rolig, vi står altid klar til at hjælpe dig. Sammen kan vi gennemgå de forskellige behandlinger, så du er sikker på, at du får valgt den, der passer bedst til dig og din bolig.

Hvis du vil have det bedste resultat, er det en god ide, at få det gjort professionelt. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med her hos TM Gulv og Byg. Vi kan lave en enkeltstående efterbehandling af dit gulv, men også lave den som sidste step i hele fornyelsen af dit gulv – fra afhøvling eller -slibning til letslibning og til sidst efterbehandling. 

Uanset hvad du har brug for, kan du vide dig helt sikker på, at du, hvis du vælger TM Gulv og Byg, ender med et professionelt, smukt og holdbart resultat.

Alt du skal gøre, er at kontakte os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12, så kan vi rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud til dig.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.