Giv dit gulv liv igen

Gulvafslibning i Horsens

Har du brug for en gulvafslibning i Horsens? Hos TM Gulv og Byg er vi eksperter i gulvafslibning og udfører med jævne mellemrum arbejde i Horsens. 

Vi har fokus på at give vores kunder en rigtig god og professionel oplevelse. Du kan derfor både forvente et rigtig flot gulv og god service.

Afslibningsmaskine

Trænger dine gulve til et løft?

Har dine gulve brug for nyt liv – men er du i tvivl om hvilken behandling, de bør få? Så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel vurdering af dit gulv. Vi rykker hurtigt ud, hvis du har behov for gulvafslibning i Horsens eller omegn.

Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Er dit trægulv ved at være slidt?

Dit gulv bliver brugt hele tiden og kan ikke undgå at blive værre at se på som tiden går. Nogle vælger bare at kalde det patina og leve med det, men andre vil gerne have det flotte udtryk tilbage. 

En gulvafslibning er ofte den bedste løsning, når du står og skal have fornyet dit gamle eller slidte gulv. En gulvafslibning er en hurtig behandling hvor resultaterne er synlige med det samme. Du skal derfor ikke vente på resultaterne, og vil hurtigt få indtrykket af, at dit gulv er fuldstændig som forvandlet. Måske vil du endda kunne tage dine gæster I at spørge, om I har fået helt nye gulve?

Ved en gulvafslibning kommer vi helt ned til det råtræ, udbedrer ridser, huller og andre skrammer og efterbehandler herefter gulvet.

Ekspertise og rådgivning – Vi opfylder dine ønsker

Hos TM gulv og byg har vi stor erfaring indenfor gulvafslibning i Horsens. Inden vi går i gang med gulvafslibningsarbejdet, sørger vi for at lave en grundig vurdering af dit gulv. Dette indebærer eksempelvis at se på, hvilken type materiale der er brugt – og i hvilken stand gulvet er inden vi går i gang. 

Der findes mange forskellige typer af gulve og vi ser meget sjældent, at 2 gulve er ens. Derfor går vi omhyggeligt til værks, så vi sikrer det absolut bedste resultat, med respekt for det enkelte gulvs særlige karakteristika, og de udfordringer, der må høre med disse. Hos os har vi ikke blot erfaring inden for gulvafslibning, men også den efterfølgende behandling. 

Du kan altså forvente at vi løser opgaven 100% og at vi ikke stiller os tilfreds før dit gulv, er så godt som nyt. Vi elsker at give gulve nyt liv – også i Horsens.

Få et godt tilbud på en gulvafslibning i Horsens

Ønsker du at få et tilbud på en gulvafslibning i Horsens? Du må endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kan ofte ret hurtigt rykke ud og påbegynde arbejdet. Såfremt du ønsker et tilbud på en gulvafslibning, er du velkommen til at ringe eller bruge vores kontaktformular. 

Et tilbud på en gulvafslibning er selvfølgelig ganske uforpligtende, og du skal ikke tøve med at kontakte os, om du så bor i Horsens, nogle af de omkringliggende områder eller et helt tredje sted i Jylland.

Let slibning eller gulvafslibning i Horsens?

En af de ting vi ofte bliver spurgt om inden vi laver en aftale med vores kunder er om det er nødvendigt med en decideret gulvafslibning er og hvad forskellen er i forhold til en let slibning. Det der er vigtigt at huske ved en gulvafslibning er, at der skal være synlige skader og gulvet skal være slidt. Så hvis du går og tænker, at det på grund af store visuelle irritationer er ved at være tid til en gulvafslibning, så er det nok også den mere omfattende af slagsen, der er behov for.

Generelt set er det ofte en gulvafslibning der er behov for. Såfremt det ikke er tilfældet, er en let slibning også en mulighed hos os. Inden vi påbegynder arbejdet rådgiver vi naturligvis i forhold til den behandling vi anbefaler, så du ikke spilder penge på en unødvendig stor behandling af dit gulv.

Før Efter
Før Efter
Før og Efter billeder

Processen fra slidt til så godt som nyt

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.