Afslibning af gulve i Skanderborg

Giv dit gulv liv igen

Har du brug for en gulvafslibning i Skanderborg? Hos TM Gulv og Byg er vi eksperter i gulvafslibning, og vi udfører med jævne mellemrum arbejde i Skanderborg også. 

Vi har fokus på at give vores kunder en rigtig god og professionel oplevelse. Du kan derfor både forvente et rigtig flot gulv og god service.

Vores afdelinger:

Års erfaring

Vil du have dit flotte trægulv tilbage?

Dit gulv bliver brugt hele tiden og kan ikke undgå at blive værre at se på som tiden går. En gulvafslibning er ofte den bedste løsning når du står og skal have fornyet dit gamle eller slidte gulv. En gulvafslibning er en hurtig behandling hvor resultaterne er synlige med det samme. Du vil derfor opleve at en gulvafslibning føles som at få helt nye gulve. 

Gulvafslibning er absolut en af vores mest populære ydelser, da du som kunde vil opleve markante resultater med det samme. Mange der faktisk overvejede at skifte gulvet fuldstændigt, oplever at få den samme tilfredsstillelse ved blot at slibe gulvet. Vi kommer ved en gulvafslibning helt ned til det råtræ, udbedrer ridser, huller og andre skrammer og efterbehandler herefter gulvet.

Ekspertise og rådgivning

Hos TM gulv og byg har vi stor erfaring inden for gulvafslibning i Skanderborg. Vi er vant til at håndtere alle former gulve, og der findes dermed ikke den opgave inden for gulvafslibning, som vi ikke kan håndtere. Inden vi går i gang med arbejdet, sørger vi for at lave en grundig vurdering af dit gulv. Dette indebærer eksempelvis et kig på, hvilken type materiale der er brugt – og i hvilken stand gulvet er inden opgaven startes. 

Der findes mange forskellige typer af gulve, og oftest er 2 gulve ikke ens. Derfor går vi omhyggeligt til værks, så vi sikrer det absolut bedste resultat. Hos os har vi ikke udelukkende erfaring inden for gulvafslibning, men også inden for den efterfølgende behandling. 

Vi udfører alle typer opgaver i Skanderborg, såfremt det er kundens ønske. Du kan altså forvente at vi løser opgaven 100% og at vi ikke stiller os tilfreds før dit gulv, er så godt som nyt.

Få et godt tilbud på en gulvafslibning i Skanderborg

Ønsker du at få et tilbud på en gulvafslibning i Skanderborg? Du må endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kan ofte ret hurtigt rykke ud og påbegynde arbejdet. Såfremt du ønsker et tilbud på en gulvafslibning, er du velkommen til at ringe eller bruge vores kontaktformular. 

Hvis du bestiller et tilbud på en gulvafslibning i Skanderborg, er det selvfølgelig ganske uforpligtende.

Let slibning eller gulvafslibning i Skanderborg?

En af de ting vi ofte bliver spurgt om inden vi laver en aftale med vores kunder er om det er nødvendigt med en decideret gulvafslibning er og hvad forskellen er i forhold til en let slibning. Det der er vigtigt at huske ved en gulvafslibning er, at der skal være synlige skader og gulvet skal være slidt. 

Vi kigger altid på det enkelte gulvs behov og vurderer, hvad der er behov for. Generelt set er det ofte en gulvafslibning der er nødvendig. Såfremt det ikke er tilfældet, er en let slibning også en mulighed hos os. Inden vi påbegynder arbejdet, rådgiver vi naturligvis i forhold til den behandling vi anbefaler.

Skal du have fornyet dine gulve?

Har dine gulve brug for nyt liv – men er du i tvivl om hvilken behandling, de bør få? Så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel vurdering af dit gulv.

Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 70 88 68 54 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud!

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad kan vi være til hjælp med?

J
Hvad er formålet med afslibning og afhøvling af gulve?

Formålet er at give gamle og slidte trægulve nyt liv, så de ser ud som nye.

Hvilken by har TM Gulv og Byg stor erfaring med afslibning og afhøvling af gamle gulve?

TM Gulv og Byg har stor erfaring med afslibning og afhøvling af gamle gulve i Aarhus.

Hvordan bestemmes om et gulv har brug for afslibning eller både afhøvling og afslibning?

Det afhænger af gulvets tilstand. TM Gulv og Byg rådgiver kunder baseret på deres 20 års erfaring.

Hvad er formålet med gulvafslibning?

Formålet er at fjerne ridser og skrammer fra gulvet ved at komme ned til det råtræ og efterbehandle det.

Hvordan adskiller processen for gulvafhøvling sig fra gulvafslibning?

Afhøvling er en mere dybdegående reparation, hvor man høvler et par millimeter af gulvet for at fjerne større ujævnheder og skader.

Hvordan forbereder man sig inden en støvfri afslibning af gulv?

Gulvet skal ryddes fuldstændig, så maskinerne kan komme ordentligt til. Det kan også være en god idé at fjerne småting og nips.

Hvordan sikrer TM Gulv og Byg en støvfri gulvafslibning?

De anvender den nyeste teknologi med vakuumsug, hvilket gør afslibningen støvfri.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud