Hvem er vi?

Lær mere om TM Gulv og Byg

TM Gulv og Byg i Århus er opstået ud af et langt bekendtskab, fælles interesser og værdier. Vi har tilsammen 20 års erfaring og mange tilfredse kunder bag os.

Vores værdier er godt håndværk, samarbejde og professionalisme. For os er disse værdier nemlig vejen til det bedste resultat. For hos os ser vi det, som vores vigtigste opgave, at du som kunde skal have det allerbedste, som du overhovedet kan få. Det gælder uanset, om du har en tømreropgave eller et gulv, der skal have nyt liv.

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med lige præcis den opgave, som du stiller os. Hvad end det er tømrerarbejde i form af køkkenmontering eller terrassebygning eller afslibning af dit gulv med en flot efterbehandling – så står vi klar til at klare opgaven med allerhøjeste professionalisme.

Hos os kan du altid vide dig sikker på, at du får et smukt slutresultat. For vi arbejder kun, så resultatet bliver, som vi selv gerne vil have det derhjemme.

Hvor arbejder vi?

TM Gulv og Byg har hovedsæde i Århus. Vi  dækker hele Østjylland og Midtjylland.
Har en større opgave, som du gerne vil have løst, men bor i en anden del af landet – så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste gulv- eller tømrerprojekt.

Vi ser frem til at høre fra dig! – Tim og Michael

Billeder af os

Kontakt os og hør mere om os

Har du en tømmeropgave, der skal laves? Eller et gulv der skal slibes og behandles?


Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.: 28 91 12 12 eller mail: info@tmgulvogbyg.dk. Så vi vender tilbage til dig med rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.