Giv dit gulv liv igen

Gulvafslibning i Silkeborg

Har du brug for en gulvafslibning i Silkeborg? Hos TM Gulv og Byg er vi eksperter i gulvafslibning og udfører med jævne mellemrum arbejde i Silkeborg. 

Vi har fokus på at give vores kunder en rigtig god og professionel oplevelse. Du kan derfor både forvente et rigtig flot gulv og god service.

Afslibningsmaskine

Skal du have fornyet dine gulve?

Har dine gulve brug for nyt liv – men er du i tvivl om hvilken behandling, de bør få? Så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel vurdering af dit gulv.


Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et flot trægulv?

Dit gulv bliver brugt hele tiden og kan ikke undgå at blive værre at se på som tiden går. En gulvafslibning er ofte den bedste løsning når du står og skal have fornyet dit gamle eller slidte gulv. En gulvafslibning er en hurtig behandling hvor resultaterne er synlige med det samme. Du vil derfor opleve at en gulvafslibning føles som at få helt nye gulve. 

En gulvafslibning er en af vores mest populære former for forbedringer, da det er en løsning der er synlig rigtig hurtigt og som holder i lang tid. Vi kommer ved en gulvafslibning helt ned til det råtræ, udbedrer ridser, huller og andre skrammer og efterbehandler herefter gulvet.

Ekspertise og rådgivning

Hos TM gulv og byg har vi stor erfaring indenfor gulvafslibning i Silkeborg. Vi er vant til at håndtere al slags gulv og kan derfor løse alle opgaver indenfor gulvafslibning. Inden vi går i gang med arbejdet, sørger vi for at lave en grundig vurdering af dit gulv. Dette indebærer eksempelvis hvilken type materiale der er brugt og i hvilken stand gulvet er. Der findes mange forskellige typer af gulv og oftest er 2 gulve ikke ens. Derfor går vi omhyggeligt til værks, så vi sikrer det absolut bedste resultat. 

Hos os har vi ikke udelukkende erfaring indenfor gulvafslibning i Silkeborg, men også den efterfølgende behandling såfremt dette er nødvendigt. Du kan altså forvente at vi løser opgaven 100% og at vi ikke stiller os tilfreds før dit gulv, er så godt som nyt.

Få et godt tilbud på en gulvafslibning i Silkeborg

Ønsker du at få et tilbud på en gulvafslibning i Silkeborg? Du må endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kan ofte ret hurtigt rykke ud og påbegynde arbejdet. Såfremt du ønsker et tilbud på en gulvafslibning, er du velkommen til at ringe eller bruge vores kontaktformular. Et tilbud på en gulvafslibning i Silkeborg er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Let slibning eller gulvafslibning i Silkeborg?

En af de ting vi ofte bliver spurgt om inden vi laver en aftale med vores kunder er om det er nødvendigt med en decideret gulvafslibning er og hvad forskellen er i forhold til en let slibning. Det der er vigtigt at huske ved en gulvafslibning er, at der skal være synlige skader og gulvet skal være slidt. 

Generelt set så er det ofte en gulvafslibning der er behov for. Såfremt det ikke er tilfældet, er en let slibning også en mulighed hos os. Inden vi påbegynder arbejdet, rådgiver vi naturligvis i forhold til den behandling vi anbefaler.

Før Efter
Før Efter
Før og Efter billeder

Processen fra slidt til så godt som nyt

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.