New Yorker look med

Betongulv

Beton er et meget alsidigt materiale, der kan bruges til mange forskellige formål. Med hensyn til gulvbelægning er beton et fremragende valg for dem, der er på udkig efter en holdbar og langtidsholdbar løsning.

Betongulve er også meget nemme at vedligeholde, og de kan modstå slid og ælde særdeles godt. Derudover er betongulve også perfekte til dem, der er på udkig efter et urbant eller råt udtryk rummet. Når det kommer til betongulve, har vi stor erfaring, og vi kan give den rette forbehandling for at sikre det bedste resultat.

Hvor egner betongulv sig bedst?

Betongulve er et alsidigt og populært gulv materiale, der kan bruges i alle rum i huset. Betongulve er både vandtætte og holdbare, hvilket gør dem ideelle til områder med stor trafik, som f.eks. køkkenet eller badeværelset. Beton kan også overfladebehandles med microcement, poleret eller malet, for at skabe et unikt udseende. Uanset om du er på udkig efter en rustik eller moderne æstetik, er betongulve en god mulighed.

Kontakt os for en professionel løsning

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Hvis du overvejer at få lagt et betongulv, er Top Cements Showroom i Aarhus det perfekte sted at se og mærke forskellige typer betongulve, inden du træffer en beslutning. 

Billeder af betongulve i farver

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at rådgive dig, når det kommer til vedligeholdelsen af dit gulv. Uanset hvilken behandling dit gulv har fået.


Du kan blot sende os en mail på info@tmgulvogbyg.dk eller give os et kald på tlf.: 28 91 12 12.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.