Ny banebrydende teknik giver dine gulve nyt liv

Slibning af linoleum

Hos TM Gulv og Byg i Århus arbejder vi for at give dig det bedst mulige resultat. For os er det bedst mulige resultat en kombination af resultat, kvalitet og pris. Det er også derfor, at vi anbefaler dig en slibning af linoleum fremfor en total udskiftning af dit linoleumsgulv.

Processen med at slibe linoleumsgulve er baseret på en hel ny teknik. Teknikken har flere fordele fx. er processen op til 50 % billigere, arbejdet tager kortere tid, samtidig sviner og larmer det mindre.

Med denne teknik sparer du altså meget på omkostningerne, du slipper for at skifte hele gulvet ud, og det kommer stadig til at fremstå, som var det nyt.

Førhen brugte man kun en grundig rensning, når man skulle give et linoleumsgulv et pænt udseende igen. Men nu benytter vi os i stedet af en to trins-teknik, som er langt mere effektiv.

Først sliber vi gulvet, herefter behandler vi gulvet, så det får et glansfuldt udseende og en slidstærk og vedligeholdelsesfri overflade. Dermed ender du op med et helt optimalt og flot resultat.

Før og Efter billeder
Før Efter

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du et slidt linoleumsgulv, som du gerne vil have skiftet ud? Hvad med at gøre det nemt og billigt for dig selv og vælge vores slibnings- og renoveringsteknik.

Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.