Reparér frem for udskiftning

Slibning af bordplade

Bordplader er noget af det, man bruger allermest i sin dagligdag. Derfor bliver de hurtigt slidte. Men det betyder ikke, at du er nødt til at skifte dem ud. Tværtimod!

Hos TM Gulv og Byg i Århus C har vi mange års erfaring med afslibning af bordplader. Derfor ved vi også, at en slibning og efterbehandling af din bordplade kan efterlade den endnu flottere, end hvis du skiftede den ud. Det gælder også, selvom din bordplade har slitage, ridser, skrammer eller er falmet.

Få et smukt og holdbart resultat. For at give din bordplade nyt liv og et flot udseende igen, er det dog vigtigt, at det er en professionel håndværker med de rette kompetencer, der udfører opgaven. 

Hos TM Gulv og Byg har vi 20 års erfaring med afslibning for kunder i Århus og omegn. Derfor kan du også vide dig helt sikker på, at du får et smukt og holdbart resultat, når vi afsliber og efterbehandler din bordplade.

Få et uforpligtende tilbud på slibning af bordpalde

Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man skal have slebet sin bordplade og det kan måske virke lidt uoverskueligt at finde rundt i. Det er heldigvis her, at vi hos TM Gulv og Byg kan hjælpe dig.


Med mange års erfaring og glade kunder bag os, kan vi rådgive dig om, hvad du behøver. Vi har arbejdet med et væld af forskellige bordplader og materialer, og kan komme med en professionel vurdering af, hvad din specifikke bordplade har brug for. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på afslibningen af din bordplade.


Alt du skal gøre, er at give os et kald på tlf.: 28 91 12 12 eller sende os en mail på: info@tmgulvogbyg.dk.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.