Processen fra slidt til så godt som nyt

Let slibning af trægulv

Har dit trægulv kun få ridser og skrammer? Så kan en letslibning være det, dit gulv har brug for.

Ved en let slibning af trægulv sliber vi overfladen af dit gulv og laver derefter en efterbehandling. Så står dit gulv, som var det nyt.

Det kan være svært at vurdere, om et gulv har brug for en let slibning eller en fuldslibning. Men her står vi klar til at hjælpe dig. Vores ekspertise er nemlig at rådgive vores kunder, så deres gulv for den perfekte behandling. Det samme gælder dig og dit gulv.

Vi besigtiger dit trægulv og giver dig en professionel og faglig vurdering af, hvad dit gulv har brug for. Det er uanset om, gulvet har brug for en hel fuldslibning eller blot trænger til en let slibning samt en efterbehandling. Vi kan hjælpe med det hele.

På yderst professionel og erfaren vis tager vi hånd om dine gulve hele vejen gennem processen, så du til sidst står på et smukt gulv i dit hjem.

Let slibning af trægulve

Når dit trægulv ikke er ødelagt, slidt eller meget gammelt, er det ofte nok med en let slibning. Med en let slibning af trægulve fjernes overfladiske ridser og skrammer. Efterfølgende får trægulvet en ny efterbehandling, så det bliver så godt som nyt. Her er der forskellige muligheder, og du kan vælge mellem rens og sæbe, lak eller olie, så dit trægulv kan blive præcis, som du ønsker det.

Er der skader eller slid, som er gået helt igennem den grundbehandling, som gulvet tidligere har fået, vil det ikke være nok med en let slibning. Her vil der skulle en almindelig slibning af trægulvet til for at få repareret det ordenligt og fjernet de skader, der er opstået. Modsat en let slibning, vil gulvet ved en almindelig slibning blive slebet helt ned til det rå træ. Efterfølgende vil gulvet skulle have en ny grundbehandling for et flot og holdbart resultat.

Let slibning af trægulv i Århus og omegn

Skal du have en let slibning af dit trægulv, er vi hos TM Gulv og Byg i Århus din professionelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med slibning og efterbehandling af forskellige trægulve, og vi sørger for, at dit trægulv får den helt rigtige behandling.

Billeder fra projekter

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Ønsker du rådgivning for at finde ud af, hvad dit gulv har brug for? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en letslibning?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf:. 28 91 12 12 eller mail: info@tmgulvogbyg.dk.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.