Trapper så gode som nye igen

Afslibning af trapper

Hvis du bor i en bolig med en eller flere trapper, så er det formodentlig nogle af de steder, der er mest slidte. Man bevæger sig naturligt nok meget op og ned ad trapper, og da trædeområdet på et trappetrin er langt mindre end på et gulv, så er der langt mere slidtage på trinene.

Derfor er en afslibning af din trappe også en ualmindeligt god investering. For en nysleben trappe er med til at skabe et smukt helhedsindtryk i din bolig.

Du kan vælge at få din trappe afslebet i forbindelse med at dine gulve også bliver slebet. Og hvis det kun er din trappe, der trænger til en opgradering, så er det bestemt også muligt.

Få et flot og holdbart resultat. Hos TM Gulv og Byg har vi mange års erfaring med afslibning af trapper. Derfor kan du også vide dig helt sikker på, at din trappe er i gode hænder her hos os. Vi rådgiver dig i, hvad din trappe behøver og hvilken efterbehandling, du bør vælge. Samtidig lytter vi selvfølgelig til dine ønsker, så du får lige præcis det resultat, som du ønsker dig.
Før og Efter billeder
Før Efter
Før Efter

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf.: 28 91 12 12 eller mail: info@tmgulvogbyg.dk.
Så står vi klar til rådgivning eller med et uforpligtende tilbud.
Scroll til toppen

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.