Optimer værdien af din bolig​

Vinduer og vinduesmontering

Hos TM Gulv og Byg har vi altid bestræbt os på at udvikle en bred profil af fagkompetencer, så vi kan tilbyde vores kunder pakkeløsninger på tværs af håndværkerfagene. Derfor tilbyder vi naturligvis også at hjælpe dig med at finde og få monteret nye vinduer i hjemmet eller i sommerhuset til favorable priser. 

Vi arbejder tæt sammen med dygtige leverandører, så du er garanteret de nyeste og bedste løsninger på markedet. I tiden påtænker mange at skifte deres vinduer ud for at opnå bedre isolation, spare penge på elregningen og højne værdien af ens bolig ved at prioritere energirigtige vinduer. 

Hvis du går med de samme drømme, så er du kommet til det rette sted

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger nye vinduer

Vi sidder naturligvis altid klar til at rådgive dig bedst muligt i forbindelse med, at du skal have nye vinduer. Her kan du få 2 af vores bedste tips til, hvordan du vælger rigtigt i første huk:

  • Inkluder din hustype i overvejelserne: en god tommelfingerregel er, at de vinduer, der har siddet i huset fra starten af, både proportionsmæssigt, æstetisk og rent arkitektonisk er det ideelle typevindue til dit hjem. Du kan med fordel vælge nye vinduer, der har nogle af de samme træk.
  • Vælg vinduer med gode energimæssige egenskaber: vinduers energimæssige egenskaber måles på to parametre: dets evne til at isolere og dets evne til at transmittere solens stråler ind i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at du vælger vinduer, der klarer sig godt på begge skalaer.

Med disse ting for øje og vores faglige sparring er vi sikre på, at du nok skal blive fuldt tilfreds med dine nye vinduer.

Sådan ser processen ud

Hos TM Gulv og Byg er vi med fra start til slut, når du beslutter dig for, at det er tid til nye vinduer.

Vi starter med at komme ud til jer, så vi kan guide jer ift. valget af jeres nye vinduestype, men det er naturligvis op til jer i sidste ende. 

Herefter bestiller vi vinduerne igennem vores leverandører, der giver os en cirka leveringstid på produktet. Hvis I accepterer leveringstiden, lægger i et depositum, og så monterer vi på en aftalt dato. Vores monteringsservice inkluderer selvfølgelig hele pakken, hvilket også vil sige fugning og generelt finish både indvendigt og udendørs.

Prisen på nye vinduer

Når det kommer til prissætning af nye vinduer samt montering, er det svært at give nogen fast pris. Det afhænger både af, hvilken type vinduer, du har valgt, samt hvor mange, der skal udskiftes. Vi giver dog altid et uforpligtende tilbud efter en samtale om dine ønsker.


Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf.: 28 91 12 12 eller mail: info@tmgulvogbyg.dk.
Så står vi klar til rådgivning eller med et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.