Giv dit gulv liv igen

Hvilke gulve kan renoveres?

Hos TM Gulv og Byg er vi i stand til at renovere alle former for trægulv, linoleumsgulv og vinylgulv, hvorfor vi er den oplagte samarbejdspartner, når det kommer til gulvrenovering.

Ud over at renovere dit eksisterende gulv har vi også kompetencerne til at lægge nyt gulv i din bolig, hvorfor du med stor fordel kan kontakte os, hvis du har en gulvopgave, vi kan hjælpe dig med.

Før Efter

Hvad er fordelen ved gulvrenovering i forhold til at lægge nyt?

Fordelen ved at renovere dit nuværende gulv er først og fremmest, at du kan beholde det gulv, du er glad for og derved slipper for at bryde det op. Derudover er det også betydeligt dyrere for dig at skulle købe nyt i forhold til at få det nuværende gulv renoveret. 

Hertil skal det nævnes, at der i dag er utallige muligheder for, hvordan du kan ændre udseendet på dit eksisterende gulv med alt fra forskellige farver til din valgte type af behandling, herunder olie-, lak- eller sæbebehandling.

Hvad betyder gulvrenovering?

Gulvrenovering er et vidt begreb og omfatter generelt arbejde, der er relatereret til at give dit gulv nyt liv. Mere specifikt kan der både være tale om afslibning og afhøvling af gulvet, efterbehandling og lægning af nyt gulv, og der er derfor flere faktorer at tage hensyn til, når det skal besluttes, hvilken behandlingsform der er den ideelle for dit gulv.

Gulvafslibning er den mest anvendte behandlingsform i dag, og der er nærmest ingen grænser for, hvilke muligheder du har, når dit gulv skal renoveres. Mange tænker umiddelbart, at den bedste løsning for dem er at lægge nyt gulv, men inden du træffer denne beslutning, bør du forhøre dig hos en dygtig gulvmand, der kan vurdere dit nuværende gulvs potentiale. Dette kan således spare dig for mange penge, hvis du vælger at renovere dit nuværende gulv.

Hvis gulvet er meget medtaget og ujævnt, vil man typisk behandle det ved gulvafhøvling for at rette op på det, hvorefter det skal afslibes. Derfor vil man i dag kun give gulvet en afhøvling, hvis det er i meget dårlig stand, ellers vil man renovere gulvet ved en gulvafslibning.

Billeder fra projekter
Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.