Giv dit gulv liv igen

Gulvafslibning i Aarhus

Har du brug for en gulvafslibning i Aarhus? Hos TM Gulv og Byg er vi eksperter i gulvafslibning og udfører med jævne mellemrum arbejde i Aarhus. 

Vores førsteprioritet er at give vores kunder en rigtig god og professionel oplevelse. Du kan derfor både forvente et rigtig flot gulv og god service.

Afslibningsmaskine

Trænger dine gulve til fornyelse?

Har dine gulve brug for nyt liv – men er du i tvivl om hvilken behandling, de bør få? Så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel vurdering af dit gulv.


Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Vil du gerne have et flottere trægulv?

Dit gulv bliver brugt hele tiden og kan ikke undgå at blive en smule slidt med tiden. En gulvafslibning er ofte den bedste løsning, når du står og skal have fornyet dit gulv.

En gulvafslibning er en hurtig behandling hvor resultaterne er synlige med det samme. På ingen tid vil det altså føles som om, at du har fået helt nye gulve.

En gulvafslibning er derfor ofte en meget tilfredsstillende løsning for vores kunder, da de kan se forbedringerne med det samme. Vi kommer ved en gulvafslibning helt ned til det råtræ, udbedrer ridser, huller og andre skrammer og efterbehandler herefter gulvet.

Før Efter
Før Efter

Ekspertise og rådgivning

Hos TM gulv og byg har vi stor erfaring inden for gulvafslibning i Aarhus. Vi er vant til at håndtere al slags gulv og kan derfor løse alle opgaver indenfor gulvafslibning. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, står vi klar til at hjælpe dig med at få pæne gulve igen.

Inden vi går i gang med arbejdet, vurderer vi dit gulv nøje, så vi kan håndtere det bedst muligt. Dette indebærer f.eks. hvilken type materiale der er brugt og i hvilken stand gulvet er. Der findes mange forskellige typer af gulv og oftest er 2 gulve ikke ens.

Hos os har vi ikke udelukkende erfaring indenfor gulvafslibning, men også den efterfølgende behandling hvis dette er nødvendigt. Derfor er vi altid med i hele processen omkring det mål at give dit gulv nyt liv. Du kan altså forvente, at vi løser opgaven 100%, og at vi ikke stiller os tilfredse før dit gulv, er så godt som nyt.

Let slibning eller gulvafslibning i Aarhus?

En af de ting vi ofte bliver spurgt om inden vi laver en aftale med vores kunder er om det er nødvendigt med en decideret gulvafslibning er og hvad forskellen er i forhold til en let slibning. 

Det der er vigtigt at huske ved en gulvafslibning er, at der skal være synlige skader og gulvet skal være slidt. 

Generelt set så er det ofte en gulvafslibning der er behov for. Hvis det ikke er tilfældet, er en let slibning også en mulighed hos os. Inden vi påbegynder arbejdet, rådgiver vi naturligvis i forhold til den behandling vi anbefaler, så du får lige præcis den service, der er bedst for dit gulv. 

Før Efter
Før Efter

Gulvafslibning i Aarhus: Få et godt tilbud

Ønsker du at få et tilbud på gulvafslibning i Aarhus?

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan ofte ret hurtigt rykke ud og påbegynde arbejdet. hvis du ønsker et tilbud på en gulvafslibning, er du velkommen til at ringe eller bruge vores kontaktformular. 

Et tilbud på en gulvafslibning er selvfølgelig ganske uforpligtende, og du skal endelige bare henvende dig, hvad end du bor i Aarhus centrum, i nogle af de omkringliggende områder, eller et helt andet sted i Jylland.

Før og Efter billeder

Processen fra slidt til så godt som nyt

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.