Giv dit gulv liv igen

Afslibning & afhøvling af gulve

Gulvene i dit hjem har en stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud. Derfor er det også vigtigt, at de ser flotte og sunde ud. Tanken om, at et gammelt og slidt trægulv, kan ende med at se ud som et nyt, virker måske for god til at være sand. Men det er det slet ikke. For det er nemlig det, vi her hos TM Gulv og Byg kan hjælpe dig med.

Hos TM Gulv og Byg har vi stor erfaring med at afhøvle og afslibe gamle gulve, så resultatet bliver, som var det helt nye.

Hvad har mit gulv brug for? Der er stor forskel på, hvilken behandling forskellige gulve har brug for. Om du har brug for en gulvafslibning eller både gulvafhøvling og -afslibning, afhænger af dit gulvs tilstand. Det kan være svært selv at vurdere, hvad dit gulv har brug for. Her står vi klar til at rådgive dig. Med 20 års erfaring bag os, ved vi, hvad forskellige gulve har brug for, og du kan derfor være helt sikker på et flot resultat, uanset hvordan dit gulv ser ud.

Gulvafslibning

En gulvafslibning er den metode vi oftest anvender, når vi behandler gulve.  Alle gulve der bliver betrådt dagligt, får helt naturligt skrammer og ridser, som er nemme at se. Men heldigvis også nogle af de skader, der er nemmest at fikse.

Med en gulvafslibning kommer vi ned til det rå træ, fjerner ridserne og skrammerne og efterbehandler det.

Uanset hvilken gulvtype du har, kan vi lave en professionel gulvafslibning, som efterlader dig med et gulv, der står så flot, som var det helt nyt.

Gulvafhøvling

Nogle gange kan et gulv have brug for en mere dybdegående behandling. Det er her, at vi udfører en gulvafhøvling. Hvis dit gulv f.eks. har meget dybe ridser og mange ujævnheder, så anbefaler vi dig, at du får lavet en afhøvling først. Med en gulvafhøvling retter vi dit gulv op, og på den måde opnår man det allerbedste slutresultat.

Det er sjældent, at et gulv er så skadet, at det har brug for en gulvafhøvling, og en gulvafslibning er tit nok. Men når der er brug for en afhøvling, er den efterfølgende proces næsten den samme, som når dit gulv kun har brug for en gulvafslibning. Eneste forskel er at et meget skadet gulv, kan have brug for den mere dybdegående reparation, som det får ved afhøvling.

Dog er det sjældent, at et gulv er så skadet, at det har brug for en gulvafhøvling.
Før og Efter billeder
Før Efter
Før Efter

Skal du have fornyet dine gulve?

Har dine gulve brug for nyt liv – men er du i tvivl om hvilken behandling, de bør få? Så tøv ikke med at kontakte os! Med vores mange års erfaring giver vi dig en professionel vurdering af dit gulv.

Skriv blot til os på mail: info@tmgulvogbyg.dk eller tlf.: 28 91 12 12 – så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Processen fra slidt til så godt som nyt

Scroll til toppen

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.