Giv din terrasse liv igen​

Afslibning af terrasse​

 Hos TM Gulv og Byg har vi sammenlagt over 20 års erfaring og blandt vores hold af kyndige håndværkere, finder du specialister inden for afslibning af terrasser såvel som gulve. 

Terrasser er udsat for skiftende og til tider barske vind- og vejrforhold i det danske land, og 
det sætter sit præg på udseendet af terrassen og ultimativt jeres udeområde. 

Vi kører rundt i Aarhus samt resten af Østjylland, hvor vi i årevis har hjulpet kunder med at
indfri deres boligønsker, og vi er altid klar på en ny opgave.

Hvordan foregår en afslibning?

En afslibning af terrassen samt en korrekt efterbehandling er ultimativt den bedste løsning for dig, der ejer en terrasse. Det vil både garantere dig et pænere finish og være med til forlænge holdbarheden af det udtryk, du har ønsket at give din terrasse. 

Vi kan i fællesskab vælge den type olie, du ønsker at få efterbehandlet med, og så står vi for indkøbet af denne. Hvis du har en speciel type efterbehandling, som du ønsker, at vi afslutter med, gør vi også gerne dette. En vellykket afslibning kræver blot tørvejr, en professionel slibemaskine, en god olie og naturligvis faglig ekspertise. 

Vi tilbyder hele pakken, når du bestiller vores afslibningsservice.

Hvad er prisen på afslibning af terrasse?

Der er sjældent to terrasser, der er ens. Prisen vil ofte afhænge af, hvor gammel din terrasse er, hvilken trætype, der er tale om, og derfor hvilken type efterbehandling, den vil være bedst tjent med.

 Vi tager derfor en samtale med dig forud for arbejdet, hvor vi vil give et uforpligtende tilbud på baggrund af dine behov. Uanset hvilken pris vi får aftalt for afslibningen af din terrasse, er der naturligvis altid rådgivning og god service inkluderet i prisen. 

Vores faglige kompetencer er ment til at komme dig til gode, og derfor vil disse selvfølgelig være til rådighed for dig både før og efter det færdige arbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf.: 28 91 12 12 eller mail: info@tmgulvogbyg.dk.
Så står vi klar til rådgivning eller med et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.